• Nederlandse vlag
  • Duitse vlag
  • Engelse vlag
Taalkeuze:

Winkelwagen

Inhoud: 0 artikelen
Totaalbedrag: € 0,00

Bekijk inhoud
Afrekenen

 

 

Vind uw favoriete kunstartikelen op Artbol.nl

Uitgebreid zoeken

Kies uw Kunstwerk en druk het af op Canvas of Papier. Eenvoudig in 5 stappen!

Kunst op Maat

Wilt u ook uw gekozen kunstwerk afdrukken op uw gewenste formaat en materiaal? Op Canvas of Fine Art Papier? Plaats bij Artbol uw bestelling!

Wij noemen het Kunst op Maat, ook wel bekend als Art on Demand. Het is het proces van het produceren van hoogwaardige fine artprints, zowel op canvas en papier volgens specifieke, individuele eisen. Bij deze kunstcollectie heeft u de mogelijkheid om uw gewenste afbeelding op uw gewenste formaat en materiaal te laten printen. 

Wij werken met EPSON samen om deze nieuwe innovatie op het gebied van Fine Art Print te promoten.Deze vorm van art prints worden ook wel Giclée's genoemd.

Populaire Kunst op Maat werken

Jim by MichaFotografie kunst op maatDancing Ribbons
nieuw Tomato Soup
Micha artFotografie Nieuw 2015

 

Giclée - hoogwaardige kunstwerken

De Gicleé kunstdruk is een nieuw en eigentijds drukmedium dat voldoet aan de hoogste eisen.
Gicleé komt van het Franse werkwoord 'gicler' wat stralen of vernevelen betekent.
Bij deze techniek worden hoogwaardige inkten in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal kunstdrukpapier of canvas naar keuze. Het vervaardigen van hoogwaardige Gicleé kunstdrukken begint met het reproduceren van het origineel, of het nu gaat om olieverfwerken met dikke lagen verf of een aquarel met zeer lichte pasteltinten. Wij staan garant voor de meest optimale reproductie, waarbij zo dicht mogelijk naar het origineel wordt toegewerkt.
Diverse musea in de Verenigde Staten exposeren Giclée’s in plaats van het originele kunstwerk. Ook hieruit blijkt dat de Gicleé een kwalitatief hoogstandje is.