We love art!

Hierbij stellen wij ons gaarne aan u voor. ARTBOL is in Nijmegen sinds 2008 actief met wanddecoraties voor consument maar ook voor bedrijf/kantoor. Ons motto decoreer uw wanden.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van wanddecoraties, zijn wij in staat u een uitgekiende collectie te presenteren, waarmee u in uw kantoor/bedrijf de meest passende decoratie kunt samenstellen om tot een smaakvolle ambiance te komen. Een keur aan lijsten en inlijstmogelijkheden verschaft u de  mogelijkheid, om uw creatie geheel op uw wensen af te stellen.

Nu ook een showroom in Nijmegen! Factorijweg 8- 6541 DN Nijmegen bel voor een afspraak 024-3886555

Nieuw bij ons Art on Demand - Kunst op Maat.

De nieuwe innovatie op kunstgebied voor u beschikbaar!

Deze collectie omvat werken die u op elk gewenst formaat kunt bestellen, deze worden naar keuze gedrukt op canvas of papier,plexiglas, aluminium al deze werken kunt u online bestellen!

Ook bedrijven en instellingen kunnen terecht bij ons voor betaalbare wanddecoraties.

Het is bekend dat kunst in een bedrijf of instelling stimuleert,motiveert,de creativiteit van de medewerkers bevordert en natuurlijk bijdraagt aan een professionele bedrijfsuitstraling. Wij leveren originele kunst,artprints en de afgeleiden ervan zoals posters waardoor wij in staat zijn voor een lager prijsniveau ook “mooie”kunst te leveren. Wij hebben wanddecoratie voor ieder budget en naar iedere smaak.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief